Posjedujete Facebook račun?
6764014140
Povratak

Sretna vam Nova 2013. godina

Naslovnica Vijesti CroFC portal Sretna vam Nova 2013. godina
Sretna vam Nova 2013. godina

U prošlim smo godinama CroFC korisnike uveseljavali našim patchevima, a što sve spremamo u Novoj godini, pročitajte u nastavku članka.

Prošle godine se na CroFC-u dogodilo puno toga novog. Stari vlasnik (Darko1601) se odlučio povući, a sajt smo preuzeli Pishla i ja. Nakon dugog razmišljanja kako dignuti CroFC na noge, došli smo do zaključka da bi to najbolje bilo učiniti novim dizajnom koji će biti puno više prilagođen društvenim mrežama. Taj plan smo i ostvarili te smo se nakon objavljivanje odlučili više posvetiti pisanju članaka.

Kako je vrijeme prolazilo, stvorila se jedna mala ekipa patchmakera koja se odlučila pozabaviti onime zbog čega CroFC i postoji, a to je izrada HNL patcheva. Ove godine je HNL patch bio završen nešto kasnije (sredinom lipnja) zbog toga jer do veljače nije bilo alata za izradu. Bez obzira na to, obavili smo vrlo dobar posao, a da bi patch bio odličan, fale još samo stadioni koje na žalost nismo uspjeli ubaciti.

Sigurni smo da CroFC ide u pravom smjeru, a za veću popularnost mu fali još samo nekoliko sitnica. Zbog toga ćemo u Novoj godini predstaviti nekoliko noviteta. To su novi izgled web portala, CroFC online liga, HNL patch i CroFC virtualna kladionica.

Novi izgled web portala

Bacite oko na novi izgled portala. Osim što izgleda usklađenije, ima i različit raspored elemenata. Novi CroFC će biti objavljen krajem siječnja.

new-crofc-th

CroFC online liga

Iako ovo natjecanje već postoji na forumu, dolaskom novog CroFC-a će se preseliti na naslovnicu gdje će biti vidljivo svim posjetiteljima. Osim toga, osigurat ćemo i neke nagrade za pobjednike u ovim natjecanjima. Više o svemu ovom će biti objavljeno kroz ovaj mjesec.

HNL patch

Trenutno još uvijek nema svih potrebnih alata za izradu FIFA 13 patcheva, ali je izrada u planu. Za više informacija, pratite CroFC portal u idućim mjesecima.

Virtualna kladionica

Aplikacija za sve koji se vole kladiti ili su premladi za odlazak u kladionice. Naravno, novac unutar ove aplikacije će biti virtualni, ali to ne znači da ćete ostati praznih ruku. Planiramo osigurati nagrade za najbolje igrače. Virtualna kladionica će najvjerojatnije zaživjeti negdje u travnju.

Hvala vam što ste bili uz nas u 2012. godini. Nadamo se da ćete biti zadovoljni promjenama.

tenac
tenac
Drugi najstariji član CroFC tima, od osnivanja (2005.) i današnji vlasnik. Zadužen za dizajn stranice i foruma. Osim toga, sudjelujem u izradi patcheva. Specijalnosti su mi izrada dresova i stadiona.

Komentari

Odgovori

Najnovije iz kategorije
Korisnici koji su bili registrirani na CroFC moraju [...]
28. rujna 2015. 18:24
Na forumu je otvorena CroFC kladionica koju mogu igrati [...]
6. ožujka 2014. 18:49
Izgled naše stranice se u prošlosti često mijenjao. [...]
18. svibnja 2012. 08:19
Predstavljamo vam novi dizajn stranice. Više u [...]
10. svibnja 2012. 20:07
Iz ostalih kategorija
EA Sports je otvorio službeno glasovanje za naslovnicu [...]
7. srpnja 2016. 10:59
Fifa 17 izlazi na novom Frostbite engineu koji se [...]
5. srpnja 2016. 08:58
Da, dobro ste pročitali. Fifa 17 dobiva story mode, [...]
4. srpnja 2016. 08:46
Prijavite se za 1. sezonu CroFC online lige za FIFA-u 16 [...]
2. studenoga 2015. 18:32
Dok još čekamo da se EA Sport pohvali prodajnim [...]
14. listopada 2015. 07:42
/home/crofc/public_html/
http://crofc.net/wp-content/themes/crofc