Posjedujete Facebook račun?
7412126912

Početna Forum Pravila Pravila – OBAVEZNO PROČITATI!

Ova tema sadrži 0 odgovora, ima 1 sudionik, zadnji odgovor od: tenac tenac prije 2 godine, 2 mjeseci.

Pregledavate post 1 (od ukupno 1)
 • Autor
  Postovi
 • tenac
  tenac
  Ključonoša
  #588

  1. Općenita pravila i preporuke za korištenje foruma:

  1.1. Poruke moraju biti čitko napisane. Bitna su velika slova, interpunkcija, pravilna gramatika, što manje slenga. Pišite ih kao da pišete pismo ili e-mail.

  1.2. Kada započinjete neku novu temu, pokušajte što jasnije napisati vaše mišljenje, kako drugi ne bi morali razmišljati što ste zapravo željeli reći.

  1.3. Kod odgovaranja na neki post, citirajte dio poruke na koji odgovarate u svom tekstu kako bi rasprave bile što jasnije i preglednije. Ukoliko odgovorate na post iznad vašeg, citiranje nije potrebno.

  1.4. Prije postavljanja pitanja, provjerite da se o tome već nije pričalo na forumu. Čest je slučaj da novi korisnici, odmah po registraciji postave neko često postavljano pitanje i zbog toga im poruka bude
  obrisana. Koristite sistem pretrage po ključnim riječima kako biste provjerili da li se o nekoj temi već diskutiralo na forumima. Provjerite pretražujete li točan forum, ili pretražite sve forume odjedanput.

  1.5. Poruka mora imati veze sa temom foruma u kojem pišete! Nemojte skretati diskusiju u pogrešnom smjeru. Poruke koje nisu tematski vezane na taj dio foruma ili raspravu biti će obrisane ili preseljene tamo gdje pripadaju.

  1.6. Nemojte ostavljati poruke osobne prirode, kao ni poruke koje započinju s ‘Ima li koga?’, ‘Gdje ste?’… Nemojte pisati poruke bez konkretnog sadržaja, tek da bi ste i vi nešto rekli.

  1.7. Vrijeđanje, omalovažavanje, uznemiravanje i sl. nećemo tolerirati! Poštujte sve članove foruma i ne vrijeđajte ih na osobnoj razini – možete kritizirati jedino njihove postupke.

  1.8. Linkovi i attachmenti na crack, warez, hack, virus i ostale ilegalne stranice i sadržaje strogo su zabranjeni, a zabranjeno je i njihovo spominjanje ili poticanje na ilegalne radnje.

  1.9. Svi računi koji nisu aktivirani (aktivacija preko maila koji se dobije nakon registracije) unutar 90 dana (3 mjeseca) će se automatski maknuti.

  2. Ostala pravila:

  2.1. Korištenje uvredljivih i općenito neprikladnih avatara (sličica koje predstavljaju članove) nije dozvoljeno.

  2.2. Korištenje uvredljivih i općenito neprikladnih potpisa (signaturea) nije dozvoljeno.
  Veličina signaturea (slikovnog) može biti SAMO 350×70. U potpisu smijete držati najviše 4 reda teksta (bez slike) , uključujući i prazne redove, gdje veličina fonta ne smije prelaziti veličinu fonta kojom su prikazani postovi na forumu..

  2.3.Double posting ili dupli post je pisanje 2 odgovora u istoj temi u malo vremena,2 posta zaredom u roku manjem od sat vremena su zabranjena i zato imate opciju edit.

  Svi postovi koji nisu u skladu s pravilima biti će obrisani s foruma.

  2.4.Svako reklamiranje koje nije dozvoljeno od strane administratora se kažnjava a napisani post se briše.

  Ukoliko nešto nije jasno, na usluzi vam stoje moderatori i administratori. Svako pitanje je dobrodošlo a da biste ga postavili, pronađite omiljenog moderatora ili administratora, kliknite na i pitajte.

  Hvala na razumijevanju!

  autor : R10

  EDIT by Josipzg11

Pregledavate post 1 (od ukupno 1)

Morate biti prijavljeni kako bi mogli odgovoriti na ovu temu.

/home/crofc/public_html/
http://crofc.net/wp-content/themes/crofc